Karriere i ADVISO

Det mest attraktive miljøet for forretningsadvokater i regionen.

En selvforsterkende kultur

Hos oss møter du en kultur som tilrettelegger for læring mellom ansatte. ADVISO er et selskap i vekst; vi vil mer og vi skal mer - og leter alltid etter måter å forbedre oss på.

Rendyrk din kompetanse

Det ligger stor verdi i det å ha evne og anledning til å rendyrke sin kompetanse. Forretningsjus dekker mye, og vi har et bredt fagmiljø bestående av spesialister innen forretningsjuridiske fagfelt.

Rom for å stoppe opp og investere tid.

Vår tilnærming forutsetter at vi har overblikk, forståelse og detaljkunnskap om sak og klient.

Ønsker du Traineeopphold i ADVISO?

Som trainee hos oss får du anledning til å jobbe med spennende og varierte oppgaver, og du får god innsikt i hvordan det er å jobbe i et rendyrket forretningsadvokatfirma.


Arbeidsinnholdet vil avhenge av hvilke saker og prosjekter du blir involvert i under oppholdet, men omfatter blant annet deltagelse i kundemøter, utarbeidelse av juridiske notat, brev og avtaler mv. Vi ser etter kandidater som er nysgjerrig, engasjert og interessert i næringslivet. Alle som har gjennomført minst tre år av jusstudiet er velkommen til å søke traineeopphold hos oss. Vi tar imot søknader fortløpende. 

Vi tilbyr også traineeopphold i kombinasjon med skriveplass. Du vil da få en egen intern veileder med særlig erfaring innenfor temaet for masteroppgaven. I tillegg vil du selvsagt få full tilgang til våre generelle kontorfasiliteter. Du velger selv hvordan du ønsker å strukturere hverdagen og hvor mye tid du ønsker å sette av til selve traineoppholdet.


Søknad med CV og kopi av karakterutskrift sendes til Maria Berdal Wiik, maria.wiik@adviso.no. Dersom du søker skriveplass ber vi om at du også oppgir oppgavetema.