Vi søker Advokat/Advokatfullmektig

ADVISO er det største lokale forretningsjuridiske miljøet på Nordvestlandet, bestående av 13 advokater/advokatfullmektiger. Vi har siden 2012 levert forretningsjuridisk spisskompetanse til bedrifter regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

artikkelbilde-advokat-advokatfullmektig.png


Vi opplever økende etterspørsel og ser nå etter advokater/advokatfullmektiger med solide faglige kvalifikasjoner og stor interesse for forretningsjuridiske problemstillinger. For stillingene som advokat vil erfaring innenfor tvist og prosedyre bli vektlagt, mens vi anmoder nyutdannede til å søke på stillingen som advokatfullmektig. 

Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, kommersiell forståelse og vilje til å yte service er grunnleggende for måten vi jobber på. Skriftlige og muntlige ferdigheter i engelsk vil bli vektlagt.  Vi kan tilby en dynamisk arbeidshverdag i et sterkt faglig og forretningsorientert miljø, der vi har stort fokus på faglig og personlig utvikling. Vi har et nært og hyggelig arbeidsmiljø, og mye direktekontakt med kunder. Det kan forventes god tilgang på rettssaker og dermed rask advokatbevilling.

Søknad sendes til: maria.wiik@adviso.no

Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Dersom du har spørsmål til stillingene kan du ta kontakt med Ingvild Vartdal, mobil 971 91 812

Publisert

Vær oppdatert på hva som skjer innenfor forretningsjus:

Vi sender ut nyhetsbrev når det skjer noe vi mener det er verdt å få med seg.
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Artiklene blir også lagt ut på vår Linkedin-side og Facebook-side hvis du heller vil følge oss der.