Paneldebatt under seminaret «Uro og endringer i rammevilkår – hvordan påvirkes næringslivet i vår region?»

Under paneldebatten vil du høre Anne Breiby (styrelder i Tafjord Kraft AS), Inger-Marie Sperre (daglig leder i Brødrene Sperre AS), Jan Petter Hagen (daglig leder i Converto), Espen Remme (regiondirektør i NHO) og Tor Mikkel Wara (partner i First House) reflektere over hvordan uro og endring i rammevilkår påvirker næringslivet i regionen. Paneldebatten ledes av Anja Solevågseide fra Pir.

ADVISO-paneldebatt-10mai2023.pngUro og endringer i rammevilka__r ___ hvordan pa__virkes næringslivet i va__r region_.png

Paneldebatten er en del av seminaret «Uro og endringer i rammevilkår – hvordan påvirkes næringslivet i vår region?» (10. mai, Pir)


Om seminaret:

Næringslivet i vår region er rammet av «den perfekte storm». Internasjonal uro er toppet med økte kraftpriser, lakseskatt og kraftskatt, økt arbeidsgiveravgift, økt formuesskatt og polarisering. Dette skaper betydelige endringer i rammebetingelsene og forutsigbarheten for næringslivet. På seminaret den 10. mai sette søkelyset på hvordan endrede rammevilkår i en urolig verden skaper utfordringer og muligheter for næringslivet og investeringsviljen i vår region.


Mer informasjon og påmelding »ADVISO-Pir-FirstHouse-Naeringsforeningen.png

Publisert

Vær oppdatert på hva som skjer innenfor forretningsjus:

Vi sender ut nyhetsbrev når det skjer noe vi mener det er verdt å få med seg.
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Artiklene blir også lagt ut på vår Linkedin-side og Facebook-side hvis du heller vil følge oss der.