Ønsker du Traineeopphold i ADVISO?

Som trainee hos oss får du anledning til å jobbe med spennende og varierte oppgaver, og du får god innsikt i hvordan det er å jobbe i et rendyrket forretningsadvokatfirma.

Arbeidsinnholdet vil avhenge av hvilke saker og prosjekter du blir involvert i under oppholdet, men omfatter blant annet deltagelse i kundemøter, utarbeidelse av juridiske notat, brev og avtaler mv. Vi ser etter kandidater som er nysgjerrig, engasjert og interessert i næringslivet. Alle som har gjennomført minst tre år av jusstudiet er velkommen til å søke traineeopphold hos oss. Vi tar imot søknader fortløpende.

Vi tilbyr også traineeopphold i kombinasjon med skriveplass. Du vil da få en egen intern veileder med særlig erfaring innenfor temaet for masteroppgaven. I tillegg vil du selvsagt få full tilgang til våre generelle kontorfasiliteter. Du velger selv hvordan du ønsker å strukturere hverdagen og hvor mye tid du ønsker å sette av til selve traineoppholdet. 


Søknad med CV og kopi av karakterutskrift sendes til Maria Berdal Wiik, maria.wiik@adviso.no. Dersom du søker skriveplass ber vi om at du også oppgir oppgavetema.

Publisert

Vær oppdatert på hva som skjer innenfor forretningsjus:

Vi sender ut nyhetsbrev når det skjer noe vi mener det er verdt å få med seg.
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Artiklene blir også lagt ut på vår Linkedin-side og Facebook-side hvis du heller vil følge oss der.