Frokostseminar: «Forbigått i en anskaffelseskonkurranse – hva nå?»

Holdes den 14.09 i Molde og den 15.09 i Ålesund.

Klage, innsyn og erstatningskrav

ADVISO Advokatfirma AS og Advokatfirmaet Sporsheim AS har gleden av å invitere til fysisk frokostseminar innen offentlige anskaffelser med et etterspurt tema: - Hvordan klage på tildeling i en offentlig anskaffelse?

Sted & tid:   

Molde, Fjordstuene, 14.09.21. kl. 08.30–10.00. Frokost fra kl. 08:00.
Ålesund, 1904 Krystall, 15.09.21, kl. 08.30–10.00. Frokost fra kl. 08:00.

Påmelding: 

Sendes på e-post til post@adviso.no eller post@sporshe.im innen 10. september

adviso-sporsheim.png

Frokostseminaret vil kjøres både i Ålesund og Molde, og tar for seg hva en bør passe på og hvordan skal en gå frem dersom en blir forbigått i en anskaffelseskonkurranse. Seminaret er praktisk rettet mot leverandørmarkedet, men også aktuelt for det offentlige.

Offentlig sektors innkjøp utgjør nå hele 600 milliarder årlig, og er dermed åpenbart et stort og viktig marked. Hvilke muligheter og verktøy din bedrift har tilgjengelig i en klageprosess, er derfor en høyaktuell problemstilling. Sentrale temaer på vårt frokostseminar vil være innsynsregler, oppdragsgivers og KOFAs behandling av klager, domstolens behandling av søksmål, samt praktiske råd og tips ved erstatningskrav i anskaffelseskonkurranser. Vårt mål er at deres neste klageprosess skal være mer forutberegnelig og enklere å håndtere!

Vi tar smittevern på alvor og vi vil sørge for at smittevernreglene ivaretas under hele arrangementet. Det er få plasser, så her gjelder "førstemann til mølla". Det serveres frokost og kaffe/te til alle påmeldte.

slettebo-bruun-teigen.jpg

Foredragsholdere vil være advokatene Silje Bruun Teigen, ADVISO Advokatfirma AS og Ingvild Slettebø, Advokatfirmaet Sporsheim AS.

Publisert

Vær oppdatert på hva som skjer innenfor forretningsjus:

Vi sender ut nyhetsbrev når det skjer noe vi mener det er verdt å få med seg.
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Artiklene blir også lagt ut på vår Linkedin-side og Facebook-side hvis du heller vil følge oss der.