Frokostseminar: Om innsynsrett og forretningshemmeligheter – til glede og besvær

For både bedrifter og offentlige etater er det i dag viktigere enn noensinne å ha et bevisst forhold til regler om innsyn og forretningshemmeligheter. Dette kommer stadig på spissen i offentlige anskaffelseskonkurranser, men også i privat sektor, som i den nye åpenhetsloven og forretningshemmelighetsloven.

Om innsynsrett og forretningshemmeligheter ___ til glede og besvær-img.png
adviso-sporsheim-logo.svg

ADVISO Advokatfirma og Advokatfirmaet Sporsheim har gleden av å invitere til frokostseminar om nettopp dette tema:


Sted og tid:

Molde, Fjordstuene, 21.9.22, kl. 08.30-10.00. Frokost fra kl. 08.00

Ålesund, 1904 Krystall, 22.9.22, kl. 08.30-10.00. Frokost fra kl. 08:00


Påmelding: 

Sendes på e-post til post@adviso.no eller post@sporshe.im innen 16. september.


Utgangspunktet er at enhver har rett til innsyn i dokumenter som det offentlige er i besittelse av. I tillegg har nå enhver krav på innsyn i selskapers leverandørkjeder m.m. direkte fra selskapet. I seminaret vil vi se nærmere på innsynsregler som er relevante for private leverandører, og særlig hvilke opplysninger som kan/skal unntas innsyn fordi de anses som «forretningshemmeligheter». Kunnskap om hva som ligger i forretningshemmelighetsbegrepet er sentralt både etter reglene om offentlige anskaffelser, den nye åpenhetsloven og forretningshemmelighetsloven. 

Målet med seminaret er å øke bevisstheten og kunnskapen om hva leverandører og andre har rett til innsyn i, og hvilke opplysninger man kan nekte utenforstående å få tilgang til. Seminaret kjøres både i Ålesund og Molde, og det serveres frokost og kaffe/te til alle påmeldte.

Silje-Karina-Ingvild-Anne.jpg

Foredragsholdere vil være Silje Bruun Teigen og Karina Mauren fra ADVISO Advokatfirma, og Ingvild Slettebø og Anne Ellingsgård fra Advokatfirmaet Sporsheim.

Publisert

Vær oppdatert på hva som skjer innenfor forretningsjus:

Vi sender ut nyhetsbrev når det skjer noe vi mener det er verdt å få med seg.
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Artiklene blir også lagt ut på vår Linkedin-side og Facebook-side hvis du heller vil følge oss der.