Etablerer felles fagmiljø

De to advokatfirmaene ADVISO Advokatfirma AS i Ålesund og Advokatfirmaet Sporsheim AS i Molde inngår samarbeidsavtale om oppdrag knyttet til offentlige anskaffelser.

TSA_1561.jpg

- Vår erfaring er at næringslivet opplever regelverket for offentlige anskaffelser som svært komplekst og vanskelig. Dette har ført til at etterspørselen om bistand i slike saker har økt betydelig, 

Ingvild Vartdal, partner og daglig leder i ADVISO.

Samarbeidet vil gi kundene tilgang til et av de største fagmiljøene i Møre og Romsdal innen dette feltet av jusen. Gjennom samarbeidet vil vi kunne tilby både leverandører og offentlige oppdragsgivere økt kapasitet og enda bredere kompetanse.

slettebo-bruun-teigen.jpg

Samarbeidet skal ledes av advokatene Ingvild Slettebø og Silje Bruun Teigen i henholdsvis Advokatfirmaet Sporsheim og ADVISO. Begge har lang erfaring innenfor fagområdet, og har inngående kjennskap til anbuds- og klageprosesser. Blant annet har begge to flere års erfaring fra Klagenemnda for offentlige anskaffelser (KOFA), hvor de arbeidet på fulltid med anskaffelsesrettslige problemstillinger. Silje arbeidet i samme periode med tilstøtende problemstillinger i Konkurransetilsynet. De har også omfattende erfaring med regelverket både fra det offentlige og som advokater, og kjenner godt til de utfordringene som leverandører og oppdragsgivere kan stå overfor.

Publisert

Vær oppdatert på hva som skjer innenfor forretningsjus:

Vi sender ut nyhetsbrev når det skjer noe vi mener det er verdt å få med seg.
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Artiklene blir også lagt ut på vår Linkedin-side og Facebook-side hvis du heller vil følge oss der.