Advokat/Advokatfullmektig

ADVISO er et rendyrket forretningsjuridisk advokatfirma på Sunnmøre. ADVISO ble etablert i 2012 og består nå av 8 advokater/ advokatfullmektiger. Vi har inngående kunnskap om næringslivet i regionen, og tilbyr forretningsjuridisk spisskompetanse til mellomstore og store bedrifter. Vi holder til i nye og flotte lokaler på Grimmerhaugen i Ålesund.

Vi opplever økende etterspørsel og ser nå etter advokater/advokatfullmektiger med solide faglige kvalifikasjoner og stor interesse for forretningsjuridiske problemstillinger. For stillingen som advokat vil erfaring som forretningsadvokat bli vektlagt, mens vi imøteser nyutdannede til å søke på stillingen som advokatfullmektig. Gode samarbeidsevner, kommersiell forståelse og vilje til å yte service er grunnleggende for måten vi jobber på. Skriftlige så vel som muntlige ferdigheter i engelsk vil bli tillagt vekt. 

Vi kan tilby en dynamisk arbeidshverdag i et sterkt faglig og forretningsorientert miljø der vi har stort fokus på faglig og personlig utvikling. Det kan forventes god tilgang på rettssaker og dermed rask advokatbevilling.

Søknad sendes til: maria.wiik@adviso.no


Dersom du har spørsmål til stillingene kan du ta kontakt med:

Publisert

Vær oppdatert på hva som skjer innenfor forretningsjus:

Vi sender ut nyhetsbrev når det skjer noe vi mener det er verdt å få med seg.
Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Artiklene blir også lagt ut på vår Linkedin-side og Facebook-side hvis du heller vil følge oss der.